дома     |    контакт
 
Дома
За нас
Услуги
Портфолио
Галерија
Контакт
 
 

a

 
 
 
ЧЕЛИК - КНБ доо
 

 

КОНТАКТ:
ЧЕЛИК - КНБ доо Скопје
Друштво за производство, промет и услуги
ул. Доситеј Обрадовиќ бр. 14/1-3
1000 Скопје
телефон/факс: ++389 (02) 2 778 761
меил: contact@baraka.com.mk

 

 

a
 

 

 

 
baraka © copyright 2008 designed by Optima Web Design