дома     |    контакт
 
Дома
За нас
Услуги
Портфолио
Галерија
Контакт
 
 

a

 
 
 
Портфолио
 

Во текот на изминатите години имаме изведено доста значајни објекти од најразновиден карактер и големина, од кои како најзначајни ќе ги издвоиме следниве:

 

ОГРАДА НА ЕВРЕЈСКА ЗАЕДНИЦА НА Р.МАКЕДОНИЈА

a
 

a

s

 

Изработка на украсна ограда од ковано железо со армирано бетонски парапет и ѕидови од  бетонски блокови кои подоцна се фино малтерисани како завршна обработка на оградата.

a
 

a

x

 

КАПИИ НА ЕВРЕЈСКИТЕ ГРОБИШТА ВО БУТЕЛ

a
 

a s

 

 

 

 

Украсните и заштитни капии на Еврејските гробишта во Бутел се наш дизајн и се изработени од ковано железо со интегрирани давидови звезди во средината на капиите во златна и црна боја.

 

 

ФАСАДА НА ЗГРАДАТА НА ЕЗРМ

a
 

s x

 

 

 

 

 

 

Старата веќе постоечка фасада излепена со фасадни керамички плочки, ја премачкавме со подлога, а потоа истата ја изглетувавме со фасадна глет маса за на крај да ја молерисаме со специјална фасадна компјутерски тонирана боја.

 

ТЕДИКО СУПЕР - ЈУЖЕН БУЛЕВАР

a
 

se

Голем супер маркет во кој ЧЕЛИК - КНБ доо беше главен изведувач и за чија реализација дадовме функционално решение кое вклучуваше повеќе позиции: машинско малтерисување, керамичарски работи, електро-инсталатерски работи, гипскартонски работи, спуштени плафони АРМСТРОНГ, молерофарбарски работи, браварски работи, водовод и канализација, алуминиумска и ПВЦ столарија, украсни тапети, монтажа на санитарии. Крајно решение - прекрасен супер маркет!

ds

 

 

baraka © copyright 2008 designed by Optima Web Design