дома     |    контакт
 
Дома
За нас
Услуги
Портфолио
Галерија
Контакт
 
 

a

 
 
 
Услуги
 

Како главна дејност, нашата компанија може да ги наведе следниве услуги:

    • Молерофарбарски работи
    • Гипскартонски работи
    • Изработка на идејни решенија за секаков вид објекти
    • Изработка на предмери и пресметки
    • Секаков вид на градежно-занаетчиски работи

 

 

a
 

 

a

 

s

 

 

baraka © copyright 2008 designed by Optima Web Design