дома     |    контакт
 
Дома
За нас
Услуги
Портфолио
Галерија
Контакт
 
 

a

 
 
 
За нас
  Фирмата ЧЕЛИК - КНБ доо од Скопје е основана во 2006 година, со мал почетен капитал и четворица вработени. Во период од две години прерасна во фирма со 10 вработени кои опфаќаат повеќе области: архитектонски решенија, техничка служба и кадар за изведба на најразновидни градежно-занаетчиски работи. Започна како фирма за трговија на мало со градежни материјали, која потоа прерасна во трговија на големо, изведба на градежно-занаетчиски работи, гипскартонски и молерофарбарски услуги.  

s

 
 

На повеќе објекти ЧЕЛИК - КНБ доо се има појавено како главен изведувач, но и како подизведувач. Во соработка со нашите коминтенти ги опфаќаме сите гранки од градежништвото и спремни сме да одговориме на сите предизвици од областа на градежништвото и дизајнот.

Со почит,
ЧЕЛИК - КНБ доо

 

 
baraka © copyright 2008 designed by Optima Web Design