Дома      |       Контакт
 
Дома
За нас
Услуги
Портфолио
Галерија
Контакт
 
 

 
 
 

Услуги

Како главна дејност, нашата компанија може да ги наведе следниве услуги:

  • Ќерамичарски работи
  • Браварски работи
  • Ѕидарски работи
  • Тесарски работи
  • Водоинсталатерски работи
  • Молерофарбарски работи
  • Гипскартонски работи
  • Транспор и друг вид на превоз
  • Бетонски и армирано бетонски работи
  • Електроинсталатерски работи

 

               

 

baraka © copyright 2008 designed by Optima Web Design