Дома      |       Контакт
 
Дома
За нас
Услуги
Портфолио
Галерија
Контакт
 
 

 
 
 

За Нас

Фирмата Занаетчиски Дуќан ЧЕЛИК од Скопје е основана во 1987 година, со мал почетен капитал и шесторица вработени. Во период од преку 20 години прерасна во фирма со над 30 вработени кои ги опфаќаат следниве области од градежништвото:

  • техничка служба
  • ѕидари
  • тесари
  • керамичари
  • бравари
  • водоинсталатери
  • парногрејачи
  • општи работници за комплетна изведба на големи и мали објетки
    со најразличен карактер и намена

 

       

Започна како фирма за изведба на мали зафати од областа на занатските работи на индивидуални станбени објекти, која потоа прерасна во претпријатие за изведба на секаков вид на градежни и градежно занатски работи (реконструкции на стари објекти, комплетна изведба на нови објекти).

       

З.Д. ЧЕЛИК во голем број од случаевите се има појавено како главен носител на работите, но и како подизведувач за други фирми. Во соработка со нашите коминтенти ги опфаќаме сите гранки од градежништвото и спремни сме да одговориме на сите предизвици од областа на градежништвото.

 

 

baraka © copyright 2008 designed by Optima Web Design